Verzending & Terugsturen

Verzending

Producten die op voorraad zijn zullen binnen 2-4 dagen verzonden worden. Wanneer de bestelling verzonden is, zal je een track-and-trace code ontvangen om de verzonden producten te volgen. Verzending binnen Nederland wordt geschat op minder dan één week. 
Voor pre-orders en de levertermijn daarvan, neem contact op met info@bylouana.nl.

 

Verzendkosten binnen Nederland: 

1-2 boeken: €4,10
Vanaf 3 boeken: €6,75
Meer dan 10 boeken bestellen: Neem contact op voor de mogelijkheden!

Terugsturen

Voor artikelen die online worden gekocht geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Alleen artikelen in originele staat (ongebruikt) mogen teruggestuurd worden. Gebruik hiervoor de originele verpakking en verpak het product stevig. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. 

De verantwoordelijkheid van het item ligt bij de koper totdat het product mij bereikt. Het wordt aangeraden een betrouwbare koerier te gebruiken. 
Terugbetalingen nemen maximaal vier weken in beslag.

Voor de verwerking van de retourzending is het nodig een formulier door te sturen. Om dit formulier te ontvangen kun je een mailtje sturen naar info@bylouana.nl met als onderwerp Retourzending. Hierop ontvang je een formulier die ingevuld teruggestuurd dient te worden. Teruggestuurde artikelen waarvan geen formulier ontvangen is, kunnen helaas niet terugbetaald worden.